Våra tjänster – Allt från takmålning till takläggning

Bostadsrättsförening

Vi kan erbjuda Er attraktiva serviceavtal avseende takunderhåll. Vi tar ansvaret för taket och försäkrar er en stabil och hållbar tak för en lång tid framöver. Våra takläggare är certifierade och gör det mesta inom takarbeten och hjälper gärna till när det behövs.

Vi kan hjälpa Er med montering av hängrännor, stuprör, rensning och rengöring av takavvattning. Takrenoveringar såsom takläggning, takmålning, taksäkehet såsom takbryggor, takstegen, takräcken och mycket mer.

Vår primära uppgift är att förlänga Ert taks liv så mycket som möjligt.

Företag

Vi finns för att erbjuda Er förmånliga tjänster inom takläggning och takrenovering. Det kan vara så att ni har för mycket att göra, eller kanske inte riktigt jobbar med takarbeten, då kan ni räkna med oss. Vår primära uppgift är att ge era kunder bra resultat på samtliga takarbeten och representera ert företag professionellt. Vi tar givetvis totalansvaret för de takarbeten som vi utför för Ert företag.

Privatpersoner

Lägga om plåttak & tegeltak
Ditt tak är den viktigaste delen av huset och som får mest stryk av vädrets påfrestningar. Därför är det viktigt med god underhållsarbete och i rätt tid. Bristfällig takläggning kan ge mycket besvär, därför krävs det erfarenhet och strävan för hög kvalitet. JF Takläggare Stockholm har tillgång till välmeriterade takläggare. Vi hjälper med att lägga plåttak, tegeltak, papptak, schingeltak och skiffertak till attraktiva priser. Vi målar tak samt monterar takkavvatning och taksäkerhet. Dessutom har ni möjlighet att dra av 30 % av arbetskostnaden med ROT-avdrag. Kontakta oss gärna för kostnadsfri takbesiktning och offert!

Det är dock inte alltid man behöver lägga om sitt tak. Ibland kan det räcka med mindre reparationer. Våra takläggare lämnar alltid goda rekommendationer som inte alltid behöver vara alltför kostsamma.