Takläggare Täby

Eftersom taket har en sån viktig funktion så är det också oerhört viktigt att det ses över regelbundet och att man inte väntar med sin takreparation. Uteblivna eller åsidosatta åtgärder kan skapa stora problem och bli oerhört kostsamma, både för dig och din fastighet.

Vi på JF Takläggarna har kompetens och erfarenhet till att ta hand om alla takarbeten och all form av underhåll för att se till så att ditt tak är säkert och tål slitaget det utsätt för. Vår verksamhet är främst riktad mot bostadsföreningar och företag, men vi kan också hjälpa dig som privatperson i Täby.

Är du osäker på ditt taks kondition? Vi kommer mer än gärna och tittar närmre på det för att ge dig en fackmannamässig bedömning och förslag på eventuella åtgärder. Samtidigt lämnar vi också över en offert och tidsplan för arbetet och tar fram en lösning som matchar.

Professionell takrenovering gör skillnad

Tack vare vårt nordiska klimat får våra hus utstå en hel del slitage vilket gör det extra viktigt att regelbundet se över sina taks välmående. Desto tidigare man upptäcker en skada desto mindre blir omfattningen av takrenoveringen liksom kostnaderna, tidsåtgången och risken för övriga skador på fastigheten.

När man tar hand om sitt tak så ökar man aktivt dess livslängd samtidigt som man också ökar fastighetens totala värde och förbättrar dess utseende. Orsakerna till varför man behöver byta tak eller genomföra en takrenovering så är fördelarna dem samma. Anlita oss på JF Takläggarna så är du garanterad ett tak som håller tätt och som ligger som det ska i många år. Vi lämnar alltid minst 10 års garanti på arbetet vi utför och erbjuder dig som kund konkurrenskraftiga priser.

JF Takläggarna i Täby

Ända sedan 2011 har vi funnits här för att hjälpa våra kunder med att se över deras tak och vårt primära mål är att leverera hög kvalitet med goda garantier i allt vi gör. Våra takläggare är oerhört skickliga och genomgår löpande utbildningar för att förbli de bästa i vår bransch och materialet vi använder är noga utvalt.

Oavsett vad uppdraget gäller så arbetar vi hårt för att ge dig som kund konkurrenskraftiga priser och resultat som håller genom åren. Med bra garantier och kvalitetssystem kan du känna dig trygg med oss och givetvis har vi båd F-skattsedel och ansvarsförsäkring. Som alla seriösa takläggare är vi också medlemmar i Hantverkarnas Riksorgan liksom Entreprenörföretagen.

Vi hjälper dig och din fastighet

Vi är proffs på takrenovering eller takläggning med tegel, ytpapp, shingel, shiffer, eller plåt liksom takplåtsmålning. Skulle du sedan behöva något annat inom takrenovering så hör av dig så tar vi fram en prisvärd och hållbar lösning.

Hör av dig till oss på JF Takläggarna. Vi ser till så att ditt tak är säkert.