Takläggning och takrenovering Solna

Det är oerhört viktigt att underhålla sitt tak och att en eventuell takrenovering görs i tid, innan skador av mögel och fukt hunnit uppstå. Vi på JF Takläggarna kan hjälpa dig med att avgöra åtgärderna som skulle behövas och ser till så att de blir åtgärdade och håller bra många fler år in i framtiden. Efter flera år i branschen och mängder av nöjda kunder som referens törs vi påstå att vi är proffs på takrenovering, takläggning, takmålning och ovärderlig taksäkerhet.

När det kommer till renovering av tak kan du lita på oss! Tveka inte på att kontakta oss när du ska byta tak eller önskar en kostnadsfri takbesiktning.

Professionella takläggare

Ingen vill renovera sitt tak i onödan, men ett äldre tak kommer att behöva ses över i sinom tid för att bibehålla sin viktiga funktion. Rekommendationen är att kontrollera taket minst en gång per år för att upptäcka och åtgärda fel i tidigt stadie innan problemen eskalerat till något mycket större. Vet du inte vad du ska titta efter så hjälper vi givetvis gärna till.

Behöver du byta tak så är det oerhört viktigt att välja ett tak som är slitstarkt och som tål det slitage som det kontinuerligt kommer att utsättas för, men också att det blir lagt på korrekt sätt utan fel i konstruktionen. Genom att anlita en erfaren och kunnig takläggare i Solna kommer taket att bli rätt och skydda dig och ditt hem längre.

JF Takläggarna i Solna

Vårt primära fokus ligger på att leverera kvalitet i alla takarbeten vi gör vilket våra garantier och kvalitetssystem förtydligar. Även vårt goda rykte stärker vår tro i att vi verkligen vet vad vi gör liksom motiverar oss att fortsätta i samma anda.

Samtliga takläggare hos oss genomgår löpande utbildningar för att alltid vara uppdaterade med det allra senaste i branschen och vi använder oavkortat kvalitetsmaterial. Det är också därför som vi alltid kan lämna våra kunder med minst 10 års garanti på arbetet vi utfört liksom erbjuda konkurrenskraftiga priser. Givetvis har vi också godkänd F-skattsedel liksom ansvarsförsäkring. Vi är också medlemmar i Hantverkarnas Riksorganisation och Entreprenörföretagen.

Vi är proffs på takläggning och takrenovering

Har du som bor i Solna behov av en takläggare som prioriterar kvalitet och hållbarhet oavsett uppdrag? Hör då av dig till oss och beskriv ditt behov närmre så återkommer vi med en offert och tidsplan på arbetet. Vi förlänger livslängden på ditt tak och ökar din fastighets värde.