Takläggare Nacka

De flesta som byter tak har väntat in i det sista, men att vänta för länge kan komma att stå en oerhört dyrt.

Känner du igen dig eller är du osäker på hur ditt tak faktiskt mår idag? Ring oss på JF Takläggarna så kommer vi för en konsultation och bedömning om eventuella åtgärder. Vi bistår mer än gärna också med råd kring rätt material och konstruktion för din fastighet.

JF Takläggarna har funnits i branschen sedan 2011 och vår verksamhet riktas framförallt till bostadsföreningar och företag, stora som små, men givetvis hjälper vi även dig som privatperson i Nacka. Ring så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och ditt tak.

Takrenovering och takläggning – För ditt taks livslängd

I vårt nordiska klimat får taket utstå en hel del slitage och väderutmaningar. Då är det också viktigt att man har ett tak som verkligen klarar av påfrestningarna och skyddar fastigheten så som det ska. Att man har rätt tak är viktigt, men det är kanske ännu viktigare att det är lagt på ett kunnigt och fackmannamässigt sätt för att undvika större problem och skador så som fukt och mögel.

Investera i framtiden och byt tak i tid innan det är för sent och större renoveringar liksom onödigt stora kostnader är ett faktum. Vi på JF Takläggarna ger dig ett tak som höjer din fastighets värde.

Vi är proffs på takläggning och takrenovering

Har man ett äldre tak idag så kan man behöva byta tak, men många gånger så räcker det med renovering av det som ligger. Oavsett om du behöver ett helt nytt eller delvis takrenovering så kan vi på JF Takläggarna hjälpa till. Med professionell personal som kontinuerligt förses med relevanta utbildningar och marknadens bästa kvalitetsmaterial är vi säkra på att arbetet vi utför uppnår alla förväntningar och krav. Vi kan hantera allt från en takrenovering på ett sommarhus till byte av ett större tak. Behöver du sedan något annat så erbjuder vi även pappläggning, plåtarbeten, taksäkerhet och takmålning liksom takskottning.

Minst 10 års garanti, personal som genomgår löpande utbildningar, kvalitetsmaterial, konkurrenskraftiga priser och trygghet genom F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får ett snyggt och funktionellt tak som håller för framtiden oavsett vädret det utsätts för.

Takläggning i Nacka

Oavsett vad du i Nacka kan tänkas behöva skapar vi praktiska lösningar som håller och förlänger ditt yttertaks livslängd. Med flera års erfarenhet och en nöjd kundbas i grunden törs vi säga att vi är proffs på det vi gör.

Besiktning, reparation, takbyte eller annat för att höja ditt taks välmående? Hör av er så tar vi det därifrån.