Takläggare Lidingö

Alla tak behöver kontrolleras regelbundet och tids nog kommer en takrenovering också att bli nödvändig. Just på grund av takets oerhört viktiga funktion i att skydda fastigheten mot väderutmaningarna här i vårt nordiska klimat så är detta inget man bör vänta med.

Har du en läcka i taket, ser det ut som att pannorna flyttat på sig eller var det bara länge sedan nu som du faktiskt såg över ditt taks kondition? Hör av dig till oss på JF Takläggarna och låt våra kunniga takläggare ta sig an uppdraget. Vi besiktigar och kommer med förslag på åtgärder liksom reparerar och hjälper dig byta tak.

Låt det inte vänta utan hör av dig reda idag så tar vi fram en lämplig lösning.

Professionell takrenovering – En smart investering

Ibland kan man se direkt att taket behöver renoveras genom trasiga pannor eller plåt som hamnat fel, men en takrenovering kan behövas även om tecknen inte är lika tydliga. Ju tidigare man upptäcker problemen, desto mindre blir åtgärderna liksom kostnaderna och tidsåtgången. Gör det till en vana att titta närmre på ditt tak, lämpligtvis varje vår, för att med säkerhet upptäcka det i tid innan problemen hunnit uppnå en större skala.

Att visa sitt tak lite extra kärlek med jämna mellanrum är en smart investering som lönar sig i framtiden. Låter man renoveringen vänta så riskerar man större skador i form av fukt och mögelangrepp i sin fastighet vilket kräver betydligt större insatser.

JF Takläggarna

Att välja rätt sorts tak är viktigt, men också att det läggs på rätt sätt och vi på JF Takläggarna kan hjälpa dig med bägge delarna. Vi börjar alltid med en besiktning för att avgöra vad ditt tak skulle må bäst utav och ser därifrån till så att insatserna bli utförda på ett fackmannamässigt sätt med rätt kvalitetsmaterial.

Idag är vi 8 skickliga takläggare som årligen lägger omkring 15.000 kvm tak. Vi vet vad vi gör och vår goda kundrespons intygar vår kunnighet.

Pålitliga takläggare på Lidingö

När du anlitar oss så kan du alltid vara säker på att arbetet utförs kunnigt och fackmannamässigt med ett resultat som stämmer överens med det vi tagit fram tillsammans. Vi arbetar alltid hårt för att kunna ge dig som kund ett fördelaktigt och konkurrenskraftigt slutpris utan att kvaliteten eller resultatet får lida.

Hör av dig till oss på JF Takläggarna så ser vi till så att du får ett tak som håller tätt och ligger precis som det ska.