Takläggare Farsta

Ett tak kräver underhåll för att fylla sin funktion och med tiden blir takrenovering eller takläggning nödvändigt även om det tar emot. Vänta inte för länge. Ring oss på JF Takläggarna och låt våra duktiga takläggare hjälpa dig. Vår verksamhet är främst riktad till företagare och bostadsföreningar, men givetvis hjälper vi också dig som privatperson i Farsta. Oavsett om du ska byta tak eller behöver bitvis renovering så kommer du få ett resultat som håller.

Vi ger dig ett tak som höjer husets värde och som håller ditt hem säkert många år in i framtiden.

Professionell takrenovering och takläggning

Många drar sig för en takrenovering, men skjuter man på det för länge så är risken sor att renoveringen blir betydligt mycket mer omfattande och kostsam i längden. Ett trasigt eller slitet tak kan ge upphov till andra skador på fastigheten så som fukt och mögel men också högre uppvärmningskostnader till följd av försämrad isolering.

Det är inte alltid som behovet av en takrenovering går att se med blotta ögat, men vi på JF Takläggarna tar oss gärna en titt för en professionell bedömning. Efter en genomgående besiktning lägger vi förslag på åtgärder som skulle passa och tar givetvis hand om takrenoveringens alla etapper.

Vi ser till så att du har ett tak att lita på i framtiden.

Takläggare som värdesätter kvalitet

När du anlitar oss får du alltid professionell hjälp och resultat som motsvarar mer än du förväntat dig. Vårt främsta mål är att leverera dig som kund kvalitet i allt vi gör och genom att prioritera kvalitetsmaterial och förse våra anställda med löpande utbildning vet vi att det är just det du får. Vi arbetar givetvis också hårt för att kunna erbjuda riktigt konkurrenskraftiga priser och vi lämnar alltid minst 10 års garanti på våra takarbeten.

Vi startade vår verksamhet för 7 år sedan och är stolta över den kundbas och det goda rykte vi redan hunnit uppnå. Våra 8 takläggare lägger årligen omkring 15.000 kvm tak så vi är säkra när vi säger att vi är proffs på vad vi gör.

Hur kan vi hjälpa dig i Farsta?

Skulle du i Farsta behöva hjälp utav en rutinerad och kvalitetstänkande takläggare? Tveka inte utan ring oss så ser vi till så att du får precis den hjälp du och ditt tak behöver. Givetvis har vi godkänd F-skattsedel och vi är också ansvarsförsäkrade genom branschorganisationen PLR. Vi är också medlemmar i Hantverkarnas riksorgan samt Entreprenörföretagen.